Styling JEE-O
23 september 2020 
in JEE-O
1 min. leestijd

Styling JEE-O

Sfeervol design: style je badkamer met JEE-O

Voor het inrichten van badkamers gaat mijn keuze uit naar de producten van JEE-O. Dit Nederlandse merk is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een luxe uitstraling en biedt door negen verschillende designseries voor elk wat wils. Zo is de bloom serie geïnspireerd door de natuur en geometrie, en biedt de slimline verschillende kleuren kranen, waaronder een warm brons. Dit geeft een hele bijzondere ambiance.

JEE-O biedt design dat krachtig is in zijn eenvoud. Exclusief, verrassend en goed te combineren. Kortom, genoeg reden om als interieurstylist een groot fan van dit merk te zijn!

JEE-O: voor rust in body and mind

Wat voor kraan, bad of (buiten)douche je ook kiest, alles van JEE-O brengt rust voor body and mind. De grootte van je badkamer maakt hierbij niet uit. In ons eigen Maison de la Bonne Vie gebruiken wij de producten van JEE-O in elke badkamer. De bijzondere designs laten namelijk zelfs een wat kleiner oppervlakte ruimtelijk aanvoelen!

Verdere styling versterkt dit gevoel alleen maar. Kies voor passend badtextiel dat een rustig geheel geeft. Een goed voorbeeld is onze eigen lijn van handdoeken, gastendoekjes, en badmatten. Deze zijn hotel kwaliteit en neutraal grijs of wit van kleur. Ze zijn daarom met elke kleur tegel, bad of kraan te combineren. Onze kenmerkende dubbele streep maakt het helemaal af. Zo zit je altijd goed!

Versterk je stijl

Heb je een stijl van JEE-O gevonden die helemaal bij je past? Versterk het effect dan door je accessoires en tegelwerk. Ben je bijvoorbeeld verliefd geworden op de bloom serie? Breng dan nog meer natuur in de badkamer door houten accessoires, natuursteen, of bloemen en planten. En wat denk je van het combineren van zwarte of bronskleurige inbouwkranen met wit marmer? De mogelijkheden om een badkamer volledig naar wens te stylen zijn eindeloos. De luxe uitstraling van de producten van JEE-O geeft elke badkamer net dat beetje meer.

De gasten van Maison de la Bonne Vie zijn dan ook altijd aangenaam verrast als ze de deur van de badkamer openen! Mede door JEE-O komen ze direct in een ontspannen, luxueuze sfeer terecht.

Wil jij dit thuis ook? Heb je al een visie voor je nieuwe badkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Laat mij je dan adviseren en helpen met wat sfeerbeelden. Ik weet zeker dat wij met de producten van JEE-O ook jouw droombadkamer tot een realiteit kunnen maken!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk