Jee-O badkamerstyling: een sfeer impressie uit onze Bed and Breakfast
07 oktober 2020 
in JEE-O
1 min. leestijd

Jee-O badkamerstyling: een sfeer impressie uit onze Bed and Breakfast

Luxe, unieke badkamers

De Bed & Breakfast is mijn persoonlijke showroom en playground wat betreft interieur. Elke kamer is met aandacht ingericht. Via de inrichting laten we verschillende stijlen en mogelijkheden zien. De kranen, baden en douches in de badkamers moeten hier natuurlijk bij aansluiten.
Voor het inrichten van badkamers gaat mijn keuze daarom uit naar de producten van JEE-O. Dit Nederlandse merk is van hoogwaardige kwaliteit, heeft een luxe uitstraling, en biedt door veel verschillende design series voor elk wat wils. De producten geven elke badkamer net dat beetje meer. Kortom, reden genoeg om elke badkamer van onze B&B in een andere JEE-O stijl in te richten!

Sfeervol design: rustig Scandinavisch met JEE-O
In kamer 1 koos ik voor Scandinavisch design. Deze stijl staat bekend om zijn rustige tinten, strakke lijnen, minimalisme en schoonheid.
In de bijbehorende badkamer met ligbad is daarom gekozen voor het ligbad en waskom Amsterdam van JEE-O. Beide producten zijn gemaakt van mat witte DADOquartz. Dit materiaal is een bijzondere mix van hars en kwarts, en daarom kleurvast en oersterk. De smalle, subtiele randen van de Amsterdam-serie doen erg Scandinavisch aan en geven een rustige uitstraling.

De keuze voor bijpassende kranen was gemakkelijk. De slim line serie van JEE-O bestaat namelijk uit vrijstaande douches, prachtige kranen en badkranen. Het ontwerp is minimalistisch en van geborsteld RVS, en past perfect in de Scandinavische sfeer die ik wilde bereiken! De slim line serie is overigens ook beschikbaar in structured black RVS of brons RVS.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk