Luxe en comfort die doordringt tot in de badkamer: mijn keuze voor JEE-O
16 september 2020 
in JEE-O
1 min. leestijd

Luxe en comfort die doordringt tot in de badkamer: mijn keuze voor JEE-O

Bij het verbouwen en inrichten van Maison de la Bonne Vie hadden wij de luxe dat wij de B&B volledig naar eigen smaak konden verbouwen en inrichten: de droom van iedere interieurstylist! Ons doel: onze gasten “het goede leven” in Frankrijk te laten ervaren. Met een prachtige locatie op het platteland en uitzicht op de vallei is dat gevoel al snel dichtbij: maar ook binnen de muren van Maison de la Bonne Vie wilde wij een warme en tegelijkertijd luxe uitstraling creëren die doordringt tot alle kamers van de B&B: en dus ook de badkamer.

Zelfs in de meest luxe hotels of B&B’s doet de badkamer vaak kil en onpersoonlijk aan. Zonde, want de badkamer is een belangrijke ruimte waar we de dag beginnen- en eindigen, en waar we graag tot ontspanning willen komen. Met de inrichting van de badkamers in onze B&B wilde ik een moderne inrichting laten samenkomen met de landelijke elementen van het huis, en het geheel tegelijkertijd chique uitstraling geven.
Mijn keuze viel dan ook snel op het merk JEE-O. Het merk is uniek en combineert hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak met prachtig design. Wat mij betreft is er geen ander merk als JEE-O: verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd.

Ontspannen in het JEE-O bad met uitzicht op de vallei

Het JEE-O bad in een van onze kamers wekt altijd enthousiasme op bij onze gasten wanneer zij de kamer voor het eerst betreden. Het vrijstaande ligbad is een echte blikvanger en zorgt voor een extra luxe uitstraling. Vanuit het bad kijk je bovendien heerlijk uit over de vallei. Rustgevender kan eigenlijk niet! Het wekt echt het gevoel van “leven als een god in Frankrijk” bij je op; en dat is nu net wat wij onze gasten zo graag willen laten ervaren.

Maar ook met minder ruimte kan je dat luxe gevoel in je badkamer creëren: een ruime douche kan echt het verschil maken. Bovendien zorgt de combinatie van hout en DADOquartz voor een strakke en toch warme uitstraling in onze kleinere badkamers. Het luxe gevoel zit ‘m ook in de details: de JEE-O kraan is net even anders dan de standaard kraan en laat de gast merken dat er is nagedacht over het design. De combinatie met luxe accessoires en onze eigen luxe handdoeken maakt het geheel af.

Ik ben erg blij met het resultaat, en geniet ervan om te zien hoe mijn gasten zich helemaal thuis voelen en optimaal kunnen ontspannen dankzij een goed uitgewerkt design. Mag ik jou ook helpen met de inrichting van de badkamer, zodat jij je straks thuis ook als een god in Frankrijk waant? De vele series van Jee-O maken het mogelijk om voor iedereen een advies op maat te maken. Plan geheel kosteloos en vrijblijvend een Jee-O adviesgesprek met mij in. Wellicht kan ik jou suggesties geven waar jij zelf niet meteen aan dacht!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk