Hoe pak je een nieuwe badkamer aan?
06 januari 2021 
in JEE-O
1 min. leestijd

Hoe pak je een nieuwe badkamer aan?

Begin met een ideeën bord

Je ziet door de bomen het bos niet als je een grote badkamer showroom binnenloopt. Oriënteren is natuurlijk belangrijk en maak zeker foto’s of breng folders mee van datgene dat je aanspreekt. Leg alles bij elkaar op tafel, ook leuke artikelen uit tijdschriften etc. Plak of prik de ideeën die je kiest op een bord. Geeft dit een beetje een goed beeld van wat je zou willen?

Als je wilt kunnen we bij MAISON de la Bonne Vie een professioneel moodboard maken. Aan de hand hiervan kun je precies de sfeer proeven van je nieuwe badkamer. Met het moodboard kunnen we samen de tegels, wand- en vloerafwerkingen bepalen.

Maak een wensenlijst

Het klinkt zo simpel, maar als je alle wensen eerst eens opschrijft blijkt vaak dat je meer wensen hebt dan er ruimte is. De vaak beperkte ruimte maakt het noodzakelijk om keuzes te maken. Prioriteer je wensen en begin bij je eerste wens en werk dit van boven naar beneden uit. Maak je wensen specifiek. Wil je een ligbad? Hoe groot? Welke vorm en kleur etc. Aparte douche? Wel of geen toilet , 1,2 of zelfs 3 waskommen óf 1 grote waskom met meerdere kranen?

De plattegrond

Je ontkomt niet aan een plattegrond, dat is noodzakelijk. Eerst om te passen en meten of alles wat je wil gaat passen en daarna als technische tekening voor je installateur.

MAISON de la Bonne Vie adviseert alle mogelijkheden van JEE-O.

Showroom bezoek bij JEE-O

Als je de eerste stappen hebt gezet en een eerste plattegrond hebt nemen we van MAISON de la Bonne Vie je mee naar de JEE-O showroom. Hier zie je alle series en kun je de materialen en kleuren zelf beoordelen.  Samen met je al uitgezochte tegels of andere wand- en vloerafwerkingen combineren we alles. Als er een keuze is gemaakt werken we dat verder uit en komt er een definitieve plattegrond.

Mocht je hulp willen bij het vinden van tegels, natuursteen of andere vloer- en/of wandafwerkingen dan doen we dat graag.

De finishing touch is de verlichting en zijn de accessoires die je uitzoekt. JEE-O heeft een aansluitend assortiment. Daarnaast hebben we Decor Walther badkamer verlichting en accessoires. We werken veel ook met Maretti verlichting en alle grote merken zoals Artemide / Flos / Foscarini / Modular Lighting en Louis Poulsen

Decor Walther heeft een uitgebreide collectie badkamer accessoires. Bij MAISON de la Bonne Vie kun je goed geadviseerd worden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk