Een dag met de klant naar de bouwplaats en de toeleveranciers.
11 oktober 2021 
2 min. leestijd

Een dag met de klant naar de bouwplaats en de toeleveranciers.

Maatwerk heeft voorbereiding nodig.

Het huis in aanbouw krijgt al behoorlijk vorm. Op de bouwplaats is de structuur van het huis al goed zichtbaar. Je krijgt een goed idee van de grootte van het huis. Het is mooi om nu eens alle interieur maatwerk te bekijken of het in de bouw net zo goed gaat uitkomen als bedacht op tekening.Project StekelenburgWe zijn hier aan het checken of alle voorbereidingen van inbouwspots juist zijn. We besluiten 1 spot te laten vervallen.

 

Om je een idee te geven wat we voor dit huis allemaal aan interieurbouw bedacht hebben laat ik je wat afbeeldingen zien.

De woonkamer.

De woonkamer bestaat uit 2 gedeelten, de grote zithoek met een hoekbank, vloerkleed en een wandkast van vloer tot plafond waarin de TV wordt weggewerkt. Aan de andere zijde is een heerlijke hoek om de open haard gecreëerd met een bank uit dezelfde serie, zo houd je de rust in het interieur. De openhaard is op maat afgewerkt met hetzelfde materiaal als waarvan diverse andere meubelen gemaakt zijn in donker eiken. Het accent is steeds naturel eiken, wat ook in de structuur van de bouw van het huis terugkomt. Door steeds de families van materialen te gebruiken behoud je eenheid. Alle meubelen zijn van Keijser & Co.

Keijser & Co

 

De Leefkeuken.

De leefkeuken wordt volledig op maat gemaakt door BOM-interieurs Het kookeiland wordt voorzien van een klein zitgedeelte. De vrijstaande kasten zijn een mooie eyecatcher en bovendien creëer je een fijne koffiehoek. Beide zijn volledig in verstek ontworpen, wat betekend dat je geen wangen (zijpanelen) zult zien en dat maakt het een verfijnd en rank ontwerp. De keuken is eveneens in donker eiken en hier en daar een naturel eiken accent. Het werkblad van lichtgrijs natuursteen met een wat stoere tekening, dit komt terug in de vrijstaande kasten. Het contrast van het stoere huis met rieten kap en eiken balkenconstructie met de verfijnde keuken maakt het spannend. Het stoere laten we weer terugkomen in de eettafel en daarbij verfijnde stoelen, beide van Keijser & Co.

Keijser & Co en maatwerk

Wat maakt een interieur speciaal?

Behalve de keuzes voor je meubelen wat je interieur speciaal maakt kun je ook met mooie details die je toevoegt het geheel nog meer verfraaien. In dit ontwerp hebben we een ontwerp gemaakt voor de wanden die om de hal en de trap staan in het midden tussen de woonkamer en de keuken. Het zijn de naturel eiken latten met een achterwand van blauw velours.

Project Stekelenburg

 

Een kijkje bij de interieurbouwer.

Project Stekelenburg

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk