Mijn liefde voor het merk Keijser&Co
09 september 2020 
1 min. leestijd

Mijn liefde voor het merk Keijser&Co

Het had zo een aflevering van Ik vertrek kunnen zijn: we kochten een prachtig oud huis met karakteristieke landelijke elementen. Maar het was ook een huis dat we van top tot teen moesten renoveren. Waar menigeen de moed in de schoenen had zien zakken bij de eerste aanblik van de vervallen boerderij, werd ik enthousiast van het feit dat ik dit huis van top tot teen naar eigen smaak zou kunnen verbouwen en inrichten. Van de kelder tot de gîte en van de trap tot aan de oude schouw: op de buitenmuren na stond niks vast.

Nadat we de koeien van de buren uit onze tuin hadden geweerd, het dak hadden gerenoveerd, vloeren hadden gelegd en elektriciteitskabels hadden getrokken kon het echte werk beginnen: de inrichting van het huis. Ik had vrij spel en kon helemaal vanaf het begin beginnen: de droom van iedere interieurstylist. Als je zoveel werk hebt gestoken in het renoveren van de woning naar jouw eigen smaak, dan wil je ook een inrichting die helemaal uniek en gepersonaliseerd is. En dat is waar bij veel meubelmerken het probleem begint.

Onze inrichting volledig personaliseren met Keijser&Co

Veel meubelwinkels verkopen meubelsets. Een gelijkaardige tafel, salontafel, dressoir en tv meubel van hetzelfde materiaal en ontwerp. Zo niet bij Keijser&Co. Wat dit merk zo bijzonder maakt is dat het een totaalconcept merk is. Je kunt er je hele huis mee inrichten, maar volledig naar jouw smaak. Bijna alle meubels zijn te personaliseren op maat, kleur en dergelijke. Zo is een Keijser&Co bank vaak leverbaar in vele soorten stof, kun je de modules zelf koppelen en kan je zelfs kiezen voor diverse armleggers. Daarbij is de moderne stijl van uitsluitend Keijser & Co in meerdere situaties toepasbaar. Bovendien zit er zo veel variatie in dat wij onze hele B&B met dit merk ingericht hebben: het past goed bij elkaar, maar doet zeker niet eentonig aan. De salontafel van Keijser&Co past perfect bij de houten kasten en zorgen voor een rustige aanblik, terwijl de fauteuils weer echt in het oog springen.

Het geeft mij ontzettend veel plezier om  mijn B&B in te richten, en ik word gelukkig van de sfeer en comfort die onze gasten ervaren dankzij onze inspanningen. Ik zou dit woonplezier graag realiseren voor meer mensen. Als dealer van uitsluitend Keijser & Co en jarenlange ervaring op het gebied van interieurstyling zijn wij dé specialist om jou hierbij te helpen. Mag ik jou ook helpen? Plan dan geheel kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek met mij in. Wellicht kan ik jou suggesties geven waar jij zelf niet meteen aan dacht!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Neem eens een kijkje op de advies-pagina van Keijser & Co. Hier vind je alle mogelijkheden.

MAISON de la Bonne Vie Derk