Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Op zoek naar tuinmeubelen van BOREK?

Doe inspiratie op of plan een vrijblijvend adviesgesprek

Over BOREK

HET THUISGEVOEL

waar iedereen naar verlangt.

De tuin is tegenwoordig meer dan een plek om tot rust te komen. Het is een volwaardige buitenkamer geworden, die naadloos aansluit op de sfeer in het huis. Onze passie voor mooie meubelen vertalen wij naar duurzaamheid en comfort.

Het familiebedrijf BOREK omarmt niet alleen de innovatie van de collectie, met een team getalenteerde Nederlandse ontwerpers met brede ervaring en naam in design en innovatie, zetten ze al ruim vier decennia prachtige buitenmeubelen neer. 

Wij brengen de tuin tot leven door harmonisch effect te creëren met ontwerpen, die de emoties van het ‘thuis zijn en thuiskomen’ in een vloeiende belevenis van binnen naar buiten brengen. Of omgekeerd, want door de tijdloze uitstraling van onze ontwerpen en de mooie materialen kunnen onze producten ook binnenshuis worden gebruikt.

Borek verbindt binnen met buiten in stijl in authenticiteit. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met onze buitenmeubelen.

Waarom kiezen voor de samenwerking BOREK en MAISON de la Bonne Vie?

Voor tuinmeubelen kiezen wij alleen voor BOREK. Dit maakt ons experts en daardoor kennen we alle ins en outs. We werken als exclusieve dealer nauw samen met BOREK, waardoor we continu op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en collecties.


Naast de kennis is onze service er tot de laatste producten thuis bij je op z'n plaats staan, en ver daarna.

MAISON de la Bonne Vie BOREK

Meer inspiratie opdoen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Ja, graag

Download gratis onze BOREK catalogus!

Ben je op zoek naar meer inspiratie van het merk BOREK? Download dan onze gratis BOREK catalogus. En neem een kijkje in het diverse aanbod wat BOREK jou te bieden heeft.
50%
Download onze gratis BOREK catalogus.
Download gratis
BOREK heeft een uitgebreide collectie teak buitenmeubelen. Bij MAISON de la Bonne Vie kun j e goed geadviseerd worden.
arrow_drop_up arrow_drop_down