arrow_drop_up arrow_drop_down
MAISON de la Bonne Vie BOREK

BOREK: het beste voor buiten

Parasols & Outdoor furniture

ONDEK DE VOORDELEN
100%

Tevreden klanten

43 jaar

Innovatie en duurzaamheid

7

Designers van internationale topklasse

MAISON de la Bonne Vie BOREK logo

BOREK top voor buiten

BOREK is voor ons het beste wat er is als je mooie buiten meubelen en parasols wilt op je terras.

Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Haute Couture voor je tuin

Teak, aluminium, wicker, rope of belt met alle materialen en de topontwerpen komt BOREK met een fantastische collectie.

Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Specialist in parasols

Vele vormen, maten en kleuren. Allemaal van sublieme kwaliteit.

Vele mogelijkheden, een klein aantal voorbeelden

BOREK heeft een uitgebreide collectie teak buitenmeubelen. Bij MAISON de la Bonne Vie kun j e goed geadviseerd worden.

Teak

Borek gebruikt uitsluitend volwassen teakhout dat geoogst wordt volgens de normen op het gebied van milieubehoud. Het teakhout is afkomstig van de Tectona Grandis. De duurzaamheid vindt zijn oorsprong in het hoge gehalte aan natuurlijke oliën. De daaruit volgende geringe opname van vocht zorgt voor geringe werking, resulterend in een enorme stabiliteit tegenover UV-stralen, chloor en zeewater. Het is mogelijk dat kleine scheurtjes in het meubilair ontstaan, dit is niets verontrustend maar een natuurlijk werkingsproces. Onbehandeld teakhout vergrijst geleidelijk. De unieke houtverbinding van sommige producten kan door weersinvloeden iets gaan wijken. Dit is een natuurlijk proces dat voor kan komen. Tafels van 220cm en langer kunnen gaan doorhangen.

BOREK heeft een uitgebreide collectie aluminium buitenmeubelen. Bij MAISON de la Bonne Vie kun j e goed geadviseerd worden.

Aluminium

Een deklaag van gefluïdiseerd poeder wordt aangebracht door elektrostatisch spuiten op het aluminium. Om een stevige en duurzame deklaag te krijgen wordt het geheel gebakken in de oven op een temperatuur van ± 180°C.

BOREK heeft een uitgebreide collectie buitenmeubelen. Bij MAISON de la Bonne Vie kun j e goed geadviseerd worden.

Combinatie materialen

ARDENZA ROPE

De Borek Ardenza Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. De draad is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Ardenza Rope is bestand tegen temperatuur schommelingen van -40 en +80 graden Celsius.

Onderhoudsadvies: Borek Ardenza rope kan worden schoongemaakt met Borek Fabric Cleaner. Na het reinigen is het mogelijk om het materiaal verder te beschermen met Borek Fabric Protector.

CAMPANIA BELT

De Borek Campania Rope/Belt acryl is een exclusief voor Borek ontwikkeld materiaal. Het materiaal is zowel aan de buitenkant als in de kern door en door gekleurd en het is uv-bestendig. Borek Campania Rope/Belt is voorzien van een unieke ecologisch verantwoordelijke coating, is waterafstotend en schimmelwerend.

Onderhoudsadvies: om de Borek Campania belt/rope te reinigen, bevelen wij Borek Fabric Cleaner aan. Na het schoonmaken is het mogelijk om het materiaal te beschermen met Borek Fabric Protector.

Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Accessoires

De Prato stoffen die Borek gebruikt voor de all weather kussens zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik. De stoffen zijn door en door gekleurd en behandeld met een vuil- en waterafstotende coating. Deze exclusieve stoffen worden gestikt met een speciaal garen, waardoor het water nauwelijks tot de vulling door kan dringen. Daarnaast is de comfortabele vulling voorzien van een speciaal voor Borek ontwikkelde nagenoeg waterdichte en ademende hoes. Door gebruik te maken van deze materialen kunnen uw kussens gedurende het seizoen buiten blijven, maar dat hoeft natuurlijk niet. Om uw kussens te beschermen tegen vuil, is het verstandig uw kussens op te bergen op een schone en droge plaats. Of u kunt gebruik maken van een Borek beschermhoes.

Download gratis onze BOREK catalogus!

Ben je op zoek naar meer inspiratie van het merk BOREK? Download dan onze gratis BOREK catalogus. En neem een kijkje in het diverse aanbod wat BOREK jou te bieden heeft.
50%
Download onze gratis BOREK catalogus.
Download gratis
MAISON de la Bonne Vie BOREK brochure 2020
Maison de la Bonne Vie logo

Exclusieve merken en topservice

MAISON de la Bonne Vie staat voor het delen van het goede leven. Dit doen we door onze Bed & Breakfast, en de luxe die we daar willen uitstalen. Onze B&B dient tevens als showroom voor de merken waarvan we dealer zijn, zoals BOREK. Ons interieur inspireert ons dagelijks, en styling is onze tweede natuur. 

Wij delen onze kennis en de passie en liefde voor interieur dan ook graag met anderen! Mogen wij jou ook helpen, of wil je gewoon meer weten over BOREK? Vraag vrijblijvend een offerte of catalogus aan, of neem direct contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Veelgestelde vragen over BOREK

Waarom kiezen jullie alleen voor BOREK voor buitenmeubelen?

BOREK is een nederlands topmerk en de kwaliteit is fantastisch. Van gerenommeerde designers en eigen designs, er is veel keuze. Ze werken met 3 collecties in verschillende prijsniveau’s en dat maakt dat je altijd vind wat je zoekt.

Jullie hebben geen winkel in Nederland, hoe werkt dat dan?

We zijn bezig met een studio in Nederland waar we onze merken laten zien op kleine schaal, dat zal in 2021 gaan plaatsvinden. Tot die tijd werken we meestal vanuit de showroom van BOREK zelf, zij hebben alle series en merken bijelkaar en dat werkt prima.

Tuinmeubelen wil je graag snel hebben als het mooi weer is, kan dat?

Ja alle meubels van BOREK zijn in Nederland op voorraad en kunnen binnen een week geleverd worden, een enkele keer gebeurt het dat aan het einde van het seizoen er wat levertijd ontstaat.

Welke garantie en aftersales bieden jullie?

Wij zijn net als elke andere dealer eerste aanspreekpunt voor uw garantie en aftersales, onze ervaring daaromtrent met BOREK is prima, we hebben altijd alle vragen tot volle tevredenheid kunnen oplossen.

Wat onze klanten over BOREK zeggen

Heerlijk dat onze meubels direct uit voorraad leverbaar waren.

Frank & Ronald | Amsterdam

Toen we met Derk spraken over onze eerste keuze voor andere tuinmeubelen en hij ons meenam naar de showroom van BOREK zijn we ontzettend blij dat we niet al de andere tuinmeubelen besteld hadden, BOREK is zoveel méér waarde voor je geld.

Bas en Desiree | Breukelen

BOREK kwaliteit, onze expertise en service.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw interieur!