MAISON de la Bonne Vie boxsprings van natuurlijke materialen en in vele varianten verkrijgbaar

MAISON de la Bonne Vie

Nederlandse bedden van natuurlijke materialen, top kwaliteit voor de juiste prijs

Ontdek meer
100%

Top kwaliteit

10 tallen

mogelijkheden in bedden

100%

tevreden klanten

MAISON de la Bonne Vie bed- en badtextiel van hotel kwaliteit en in vele varianten verkrijgbaar

MAISON de la Bonne Vie

Bed- en badtextiel van hotelkwaliteit uit Portugal

Ontdek meer
MAISON de la Bonne Vie boxsprings van natuurlijke materialen en in vele varianten verkrijgbaar

Bedden

Onze bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit, beter dan een bekend zweeds merk met blauw witte ruit. We adviseren u graag thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos in hardheid, maten en kleuren.

MAISON de la Bonne Vie bed- en badtextiel van hotel kwaliteit en in vele varianten verkrijgbaar

Badtextiel

Ons badtextiel is gemaakt in Portugal. De gasten in de B&B zijn razend enthousiast en kopen dan ook regelmatig hun nieuwe badhanddoeken bij ons. De zware katoen van 650 gr/m2 en de mooie afwerking geeft jarenlang plezier

MAISON de la Bonne Vie bed- en badtextiel van hotel kwaliteit en in vele varianten verkrijgbaar

Bedtextiel

Onze lijnen met bedtextiel worden geïntroduceerd in het voorjaar van 2021. Net als het badtextiel van hoogwaardige hotel kwaliteit en mooie kleuren en afwerking. We hopen weer veel gasten blij te maken om bij ons tussen de mooie lakens te liggen.

Waarom kiezen voor MAISON de la Bonne Vie producten?

MAISON de la Bonne Vie Derk

Persoonlijk advies

Wij zijn geen traditionele winkel zoals er velen zijn, wij zijn aanwezig online en we spreken thuis met onze klanten af of in de showroom.    Al onze producten zijn zorgvuldig samengesteld of ontwikkeld met fabrikanten die jarenlange ervaring hebben en voor vele grote merken collecties produceren.
MAISON de la Bonne Vie kamer 1 sanitair

Ervaringsdeskundigen

Kent u dat; een verkoper zegt " ik gebruik em zelf ook thuis" Ik hoor u al denken hahaha dat zal wel ja. Nou wij kunnen met zekerheid zeggen dat we ervaringsdeskundigen zijn, al onze producten worden intensief gebruikt door onszelf en al onze gasten in de B&B. Een betere garantie dat we achter ons product staan bestaat niet.

Bij MAISON de la Bonne Vie adviseren we u met gebruik van monsters, stalen en komen we tot een persoonlijk advies.

Smaakvol

Als interieur stylisten zijn we in staat de mooiste materialen en kleuren te kiezen, we kunnen voor u ook afgestemd op uw interieur de juiste keuzes maken in kleur, materiaal en kwaliteit.

Maison de la Bonne Vie merk Keijser & Co

Up to Date

We werken nauw samen met onze partners, we blijven continue op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en collecties. Het bezoeken van beurzen geeft ons steeds nieuwe inspiratie.

Download gratis onze catalogi !

Ben je op zoek naar meer inspiratie van het merk Keijser & Co, JEE-O, BOREK of Decor Walther. Download dan onze gratis catalogi. En neem een kijkje in het diverse aanbod wat we jou te bieden hebben.
50%
Download onze gratis Keijser & Co catalogus.
Download gratis
Maison de la Bonne Vie merk Keijser & Co

Exclusieve merken met een top service

MAISON de la Bonne Vie staat voor het delen van het goede leven. Dit doen we door onze Bed & Breakfast, en de luxe die we daar willen uitstalen. Onze B&B dient tevens als showroom voor de merken waarvan we dealer zijn, zoals Keijser & Co. Ons interieur inspireert ons dagelijks, en styling is onze tweede natuur. 

Wij delen onze kennis en de passie en liefde voor interieur dan ook graag met anderen! Mogen wij jou ook helpen, of wil je gewoon meer weten over het Keijser & Co? Vraag vrijblijvend een offerte of catalogus aan, of neem direct contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte

Maison de la Bonne Vie merk Keijser & Co

Veelgestelde vragen over Keijser & Co

Waarom verkopen jullie geen andere meubelmerken?

Wij zijn altijd zeer enthousiast over alle mogelijkheden die Keijser & Co bied, we kennen de collectie en alle maatwerkmogelijkheden door en door, in tegenstelling tot aanbieders van meerdere merken staan wij volledig achter Keijser & Co en kunnen u het beste adviseren en de beste offerte bieden.

Kan iedereen de showroom van Keijser & Co bezoeken?

Dat kan zeer beperkt, alleen op de paar druk bezochte consumentendagen per jaar van het expo centre waar de Keijser & Co showroom zich bevindt. Andere dagen zijn voorbehouden aan de dealers. Op afspraak kunnen we samen met u de showroom bezoeken op vrijdag, we bespreken daar alle mogelijkheden voor u en brengen daarna een offerte voor u uit.

Wat is jullie werkwijze als je geen winkel hebt?

We maken graag kennis bij u thuis om te luisteren naar uw wensen en u te adviseren. Als u al beter weet wat u wilt kunnen we direct afspreken in de Keijser & Co showroom om zo tot een offerte te komen. We zijn geen binnenhuisarchitect en zullen u niet laten betalen voor ons advies.

Welke garantie en aftersales bieden jullie?

Wij zijn net als elke andere dealer eerste aanspreekpunt voor uw garantie en aftersales, onze ervaring daaromtrent met Keijser & Co is prima, we hebben altijd alle vragen tot volle tevredenheid kunnen oplossen.

Wat onze klanten zeggen

Er is grote zorg besteed aan de keuze van meubels, beddengoed en decoratie. Het is dan ook een waar genoegen om deze accommodatie aan te bevelen.

Vincent & Benji | Lille, Frankrijk

We zijn zeer tevreden over de service, we konden in de showroom écht alles bekijken. Onze Spoom bank en de tafels en eetkamer zijn precies geworden wat we wilden.

Kees en Mieke | Woerden

De accommodatie is schitterend en de inrichting is erg smaakvol en maakt hebberig....

Ton en Ellen Schuurhof | Hilversum

Persoonlijk advies aan huis of digitaal?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe interieur!