MAISON de la Bonne Vie Derk

Gefeliciteerd, je bent er bijna...

We hebben de catalogus van JEE-O alvast naar je mailbox verzonden. Maar omdat je de catalogus hebt aangevraagd, hebben we nog iets leuks voor je. Mijn naam is Derk en als officiële dealer van JEE-O wil ik je graag persoonlijk en vrijblijvend inspireren 👇
Plan een persoonlijke afspraak in de officiële showroom van JEE-O. Op uitnodiging van ons als dealer, kun je als consument inspiratie opdoen.
Liever niet naar de showroom? Onze interieurstylist komt graag bij je thuis om samen met jou een prachtig interieuradvies op te stellen.
Ook in deze tijden komen we graag (digitaal) langs. Via een videoconnectie kan onze interieurstylist een goed beeld creëren wat in jouw huis past.
MAISON de la Bonne Vie JEE-O
De showroom van JEE-O is niet openbaar voor particulieren, maar als exclusieve dealer mogen wij een bepaald aantal mensen op uitnodiging rondleiden. Meer weten?
MAISON de la Bonne Vie JEE-O sanitair badkamer
Omdat de showroom in deze tijd maar beperkt open is, komen we graag bij je thuis langs. Samen zullen we de ruimte doorlopen en kijken wat past bij jullie behoeften.
MAISON de la Bonne Vie over ons
In deze moeilijke tijden, kunnen we ook digitaal een goed beeld schetsen van jouw ideeën, de ruimte en hoe we dit naar wens kunnen invullen. Ik spreek je dus graag online.