Een sfeer impressie van de showroom van Keijser & Co

Op zoek naar Keijser & Co meubelen?

Laat onze interieur-stylist je voorzien van een vrijblijvend en persoonlijk advies! 

Plan mijn afspraak


Persoonlijke stylist

Je hebt altijd jouw eigen interieur-stylist , die betrokken is bij jouw wensen.

Advies op maat

Onze interieur-stylist adviseert en werkt een persoonlijk plan uit o.b.v. jouw wensen & behoeften.

Landelijke dekking

Geen vaste werkplek, maar overal in Nederland beschikbaar. Bij je thuis, in de showroom of digitaal.
Sinds het voorjaar van 2020 hebben we een nieuw interieur voor onze woonkamer.

Waarom Keijser & Co?

Ieder meubelstuk van Keijser&Co is uniek en op maat gemaakt naar jouw wensen.

  • Maatwerk designmeubelen uit Nederland, maatwerk is voor elk interieur. 
  • 800m2 showroom, waarin je inspiratie kunt opdoen
  • De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen creëren we jouw droominterieur!
  • Persoonlijke samenwerking

Exclusief op afspraak

De showroom van Keijser&Co is niet toegankelijk voor iedereen, we maken graag samen een afspraak en dan nemen we alle tijd om je wensen uit te werken. Je kunt in de showroom alle mogelijkheden zien van de totale collectie.

Ontdek de Keijser & Co showroom

Inspiratie op 800m2

Plan een afspraak
MAISON de la Bonne Vie Derk

Ontmoet Derk, onze interieur-stylist

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in de retail en interieuradvies, voor bekende merken in Nederland ben ik deels verhuisd naar Frankrijk en heb ik samen met mijn man Guido een B&B gebouwd, het interieur project van mijn leven.

Met mijn ervaring in interieur advies en mijn passie voor trends en styling is het fantastisch nu samen met mijn klanten een invulling te geven aan hun wensen en mogelijkheden van de woonomgeving.

Sfeerbeelden van recente klanten

Zo kunnen we helpen met jouw interieurwensen

  

Showroom-bezoek

Een exclusief bezoek aan de showroom waar je alle mogelijkheden van de collectie kunt ervaren. Niet voor iedereen toegankelijk, maak een afspraak met ons!

Thuisbezoek

We komen voor een totaalproject van een kamer of compleet huis graag eerst bij u thuis kijken en adviseren. We stellen een stappenplan op indien gewenst.

Digitaal interieuradvies

Digitaal is er ook veel mogelijk om te doen in interieur advies. De beste indeling van een kamer, een advies over kleur, materialen en indeling etc.

We zijn zeer tevreden over de service, we konden in de showroom écht alles bekijken. Onze Spoom bank en de tafels en eetkamer zijn precies geworden wat we wilden.

Kees en Mieke | Woerden

De accommodatie is schitterend en de inrichting is erg smaakvol en maakt hebberig....Ton en Ellen Schuurhof | Hilversum

Toen we MAISON de la Bonne Vie bezochten, was er direct een klik en we hebben dezelfde eetkamer opstelling gekocht en een passende stof uitgezocht.

Eric Paillard | Lyon

Ons interieuradvies bestaat uit deze 4 fasen...

Fase 1: Kennismaking en inventarisatie

We stellen onszelf en ons bedrijf aan je voor om je een indruk te geven van wie we zijn en wat we doen en kunnen. We horen graag wat je plannen zijn en we inventariseren hoe we je project het beste kunnen aanpakken. Dit kan variëren van een leuk nieuw stoeltje op de slaapkamer tot en met een complete inrichting van een nieuw huis. Dit doen we vaak digitaal, telefonisch maar kan ook bij u thuis.

Onderdeel van ons advies zijn voorbeelden van kleuren en stalen.

Fase 2: De afspraak

We zijn heel flexibel en kunnen op diverse manieren een afspraak met u maken en afhankelijk van uw wensen en uw project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:


  • De showroomafspraak voor inspiratie en geeft de mogelijkheid alle producten uit de collectie in al z'n variaties te ervaren. Samen brengen we hier jouw meubels tot leven in de juiste materialen en kleuren. Je gaat naar huis met een advies en desgewenst een offerte.
  • Het thuisbezoek is mogelijk als het gewenst is voor jouw project om een hele ruimte in te richten of een heel huis. Voor het meest optimale advies kom ik dan graag bij je thuis kennismaken en bespreken we je project.
  • Een digitaal advies is ook een prima oplossing als je al best goed weet wat je wilt maar met name de mogelijkheden wil bespreken en we maken een kleur en inrichtingsadvies voor je nadat we een digitale afspraak hebben gehad en desgewenst een offerte.

Fase 3: Advies en offerte

Nadat we een afspraak hebben gehad, bij u thuis, in de showroom of digitaal maken we een advies. Een advies varieert van een klein advies over bijvoorbeeld de stof of kleur van uw bank t/m een totaal advies van kleur en materiaal gebruik en inrichting van uw nieuwe huis. Vanzelfsprekend houden we steeds uw budget in de gaten en houden we u aangesloten over prijzen d.m.v. offerte of prijsinschattingen.

Fase 4: Evaluatie en aanschaf

Zijn we d'r uit? Dan stellen we de optimale bestelling voor u samen wat betreft levertijd en prijs.

Klaar voor jouw droominterieur van Keijser & Co?

Ja, plan mijn afspraak