JEE-O unique bathrooms

Op zoek naar een  JEE-O badkamer?

Laat onze specialist je voorzien van een vrijblijvend en persoonlijk advies! 

Plan mijn afspraak


Persoonlijke stylist

Je hebt altijd jouw eigen specialist , die betrokken is bij jouw wensen.

Advies op maat

Onze specialist adviseert en werkt een persoonlijk plan uit o.b.v. jouw wensen & behoeften.

Landelijke dekking

Geen vaste werkplek, maar overal in Nederland beschikbaar. Bij je thuis, in de showroom of digitaal.
MAISON de la Bonne Vie JEE-O

Waarom JEE-O?

Unique design badkamers met oog voor detail.

  • Top kwaliteit materialen
  • Unique designs
  • Hygiënisch en makkelijk te onderhouden.
  • Persoonlijke samenwerking

Exclusief op afspraak

De showroom van JEE-O is niet toegankelijk voor iedereen, we maken graag samen een afspraak en dan nemen we alle tijd om je wensen uit te werken. Je kunt in de showroom alle mogelijkheden zien van de totale collectie.

Persoonlijk en vrijblijvend inspiratie opdoen met een specialist?

Ja, dat wil ik
MAISON de la Bonne Vie Derk

Ontmoet Derk, onze ervaren JEE-O specialist

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in de retail en interieuradvies, voor bekende merken in Nederland ben ik deels verhuisd naar Frankrijk en heb ik samen met mijn man Guido een B&B gebouwd, het interieur project van mijn leven, waar JEE-O een hoofdrol vervult in alle badkamers.

Met mijn ervaring in interieur advies en mijn passie voor trends en styling is het fantastisch nu samen met mijn klanten een invulling te geven aan hun wensen en mogelijkheden van de woonomgeving.

Sfeerbeelden van recente klanten

Zo kunnen we helpen met jouw badkamerwensen

  

Showroom-bezoek

Een exclusief bezoek aan de showroom waar je alle mogelijkheden van de collectie kunt ervaren. Niet voor iedereen toegankelijk, maak een afspraak met ons!

Thuisbezoek

We komen voor een totaalproject van een kamer of compleet huis graag eerst bij u thuis kijken en adviseren. We stellen een stappenplan op indien gewenst.

Digitaal interieuradvies

Digitaal is er ook veel mogelijk om te doen in interieur advies. De beste indeling van een kamer, een advies over kleur, materialen en indeling etc.

We zijn zeer tevreden over de service, we konden in de showroom écht alles bekijken. Onze Spoom bank en de tafels en eetkamer zijn precies geworden wat we wilden.

Kees en Mieke | Woerden

"We wisten al snel dat het JEE-O zou worden voor de badkamer in ons nieuwe huis. Derk heeft ons uitstekend geholpen: tot en met het waterbesparende onderdeel in de kraan en douche aan toe"

Remon|Zetten

Toen we MAISON de la Bonne Vie bezochten, was er direct een klik en we hebben dezelfde eetkamer opstelling gekocht en een passende stof uitgezocht.

Eric Paillard | Lyon

Ons advies bestaat uit deze 4 fasen...

MAISON de la Bonne Vie JEE-O original series

Fase 1: Kennismaking en inventarisatie

We stellen onszelf en ons bedrijf aan je voor om je een indruk te geven van wie we zijn en wat we doen en kunnen. We horen graag wat je plannen zijn en we inventariseren hoe we je project het beste kunnen aanpakken. Dit kan variëren van een leuk nieuw stoeltje op de slaapkamer tot en met een complete badkamer in een nieuw huis. Dit doen we vaak digitaal, telefonisch maar kan ook bij u thuis.

MAISON de la Bonne Vie over ons

Fase 2: De afspraak

We zijn heel flexibel en kunnen op diverse manieren een afspraak met u maken en afhankelijk van uw wensen en uw project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:


  • De showroomafspraak voor inspiratie en geeft de mogelijkheid alle producten uit de collectie in al z'n variaties te ervaren. Samen brengen we hier jouw badkamer tot leven in de juiste materialen en kleuren. Je gaat naar huis met een advies en desgewenst een offerte.
  • Het thuisbezoek is mogelijk als het gewenst is voor jouw project om een hele ruimte in te richten of een heel huis. Voor het meest optimale advies kom ik dan graag bij je thuis kennismaken en bespreken we je project.
  • Een digitaal advies is ook een prima oplossing als je al best goed weet wat je wilt maar met name de mogelijkheden wil bespreken en we maken een indelings- en inrichtingsadvies voor je nadat we een digitale afspraak hebben gehad en desgewenst een offerte.
JEE-O unique bathrooms

Fase 3: Advies en offerte

Nadat we een afspraak hebben gehad, bij u thuis, in de showroom of digitaal maken we een advies. Een advies varieert van een klein advies over bijvoorbeeld de stof of kleur van uw bank t/m een totaal advies van uw nieuwe badkamer. Vanzelfsprekend houden we steeds uw budget in de gaten en houden we u aangesloten over prijzen d.m.v. offerte of prijsinschattingen.
JEE-O unique bathrooms

Fase 4: Evaluatie en aanschaf

Zijn we d'r uit? Dan stellen we de optimale bestelling voor u samen wat betreft levertijd en prijs.

Klaar voor jouw droombadkamer van JEE-O?

Ja, plan mijn afspraak