MAISON de la Bonne Vie BOREK

Op zoek naar BOREK Tuinmeubelen?

Laat onze adviseur je voorzien van een vrijblijvend en persoonlijk advies! 

Plan mijn afspraak


Persoonlijke stylist

Je hebt altijd jouw eigen adviseur , die betrokken is bij jouw wensen.

Advies op maat

Onze adviseur adviseert en werkt een persoonlijk plan uit o.b.v. jouw wensen & behoeften.

Landelijke dekking

Geen vaste werkplek, maar overal in Nederland beschikbaar. Bij je thuis, in de showroom of digitaal.

Waarom BOREK?

Haute Couture voor je tuin. 

  • Hoogstaande Kwaliteit in zowel Teak, Aluminium als andere nieuwe materialen
  • Design door topontwerpers
  • Grote showroom waar je alle series kunt ervaren
  • Persoonlijke samenwerking

Ontdek de BOREK showroom

Inspiratie van de gehele collectie

Plan mijn afspraak

Exclusief op afspraak

De showroom van BOREK is niet toegankelijk voor iedereen, we maken graag samen een afspraak en dan nemen we alle tijd om je wensen uit te werken. Je kunt in de showroom alle mogelijkheden zien van de totale collectie.

Persoonlijk en vrijblijvend inspiratie opdoen met een specialist?

Ja, dat wil ik
MAISON de la Bonne Vie Derk

Ontmoet Derk, onze ervaren interieur-stylist

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in de retail en interieuradvies, voor bekende merken in Nederland ben ik deels verhuisd naar Frankrijk en heb ik samen met mijn man Guido een B&B gebouwd, het interieur project van mijn leven.

Met mijn ervaring in interieur- en tuin advies en mijn passie voor trends en styling is het fantastisch nu samen met mijn klanten een invulling te geven aan hun wensen en mogelijkheden van de woonomgeving.

Sfeerbeelden van recente klanten

Zo kunnen we helpen met jouw tuin-, terras- en/of veranda wensen

  

Showroom-bezoek

Een exclusief bezoek aan de showroom waar je alle mogelijkheden van de collectie kunt ervaren. Niet voor iedereen toegankelijk, maak een afspraak met ons!

Thuisbezoek

We komen voor een totaalproject van uw tuinmeubelen graag bij u thuis om een zo persoonlijk advies te kunnen geven.

Digitaal advies

Digitaal is er ook veel mogelijk om te doen in tuinmeubel advies. De beste indeling van een terras of advies over materialen, maten en kleuren.

Toen we met Derk spraken over onze eerste keuze voor andere tuinmeubelen en hij ons meenam naar de showroom van BOREK zijn we ontzettend blij dat we niet al de andere tuinmeubelen besteld hadden, BOREK is zoveel méér waarde voor je geld.

Kees en Mieke | Woerden

Heerlijk dat onze meubels direct uit voorraad leverbaar waren.
Frank en Ronald | Amsterdam

Toen we MAISON de la Bonne Vie bezochten, was er direct een klik en we hebben dezelfde eettafel opstelling gekocht en een passende stof uitgezocht.

Eric Paillard | Lyon

Ons advies bestaat uit deze 4 fasen...

Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Fase 1: Kennismaking en inventarisatie

We stellen onszelf en ons bedrijf aan je voor om je een indruk te geven van wie we zijn en wat we doen en kunnen. We horen graag wat je plannen zijn en we inventariseren hoe we je project het beste kunnen aanpakken. Dit kan variëren van een ligbed in uw tuin tot en met een complete inrichting van alle tuinmeubelen in uw tuin. Dit doen we vaak digitaal, telefonisch maar kan ook bij u thuis.

BOREK heeft een uitgebreide collectie buitenmeubelen. Bij MAISON de la Bonne Vie kun j e goed geadviseerd worden.

Fase 2: De afspraak

We zijn heel flexibel en kunnen op diverse manieren een afspraak met u maken en afhankelijk van uw wensen en uw project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:


  • De showroomafspraak voor inspiratie en geeft de mogelijkheid alle producten uit de collectie in al z'n variaties te ervaren. Samen brengen we hier jouw tuinmeubels tot leven in de juiste materialen en kleuren. Je gaat naar huis met een advies en desgewenst een offerte.
  • Het thuisbezoek is mogelijk als het gewenst is voor jouw project om een hele tuin in te richten. Voor het meest optimale advies kom ik dan graag bij je thuis kennismaken en bespreken we je project.
  • Een digitaal advies is ook een prima oplossing als je al best goed weet wat je wilt maar met name de mogelijkheden wil bespreken en we maken een kleur en inrichtingsadvies voor je nadat we een digitale afspraak hebben gehad en desgewenst een offerte.
Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Fase 3: Advies en offerte

Nadat we een afspraak hebben gehad, bij u thuis, in de showroom of digitaal maken we een advies. Een advies varieert van een klein advies over bijvoorbeeld de stof of kleur van uw tuinbank t/m een totaal advies van kleur en materiaal gebruik en inrichting van uw tuin. Vanzelfsprekend houden we steeds uw budget in de gaten en houden we u aangesloten over prijzen d.m.v. offerte of prijsinschattingen.
Maison de la Bonne Vie merk BOREK

Fase 4: Evaluatie en aanschaf

Zijn we d'r uit? Dan stellen we de optimale bestelling voor u samen wat betreft levertijd en prijs.

Klaar voor jouw droomtuin met BOREK tuinmeubelen?

Ja, plan mijn afspraak