De nieuwe showroom van Keijser&Co zit vol wonderen

Hulp nodig met het stylen van je interieur? Plan een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop!

Veel ervaring

We werken al jarenlang met de meubels van Keijser&Co en kennen dus alle ins en outs.

Uniek en op maat

Dankzij maatwerk kunnen de  meubelen van Keijser&Co altijd bij jouw stijl, interieur en wensen aangepast worden.

Ruim assortiment

Het assortiment van Keijser&Co telt meer dan 100en verschillende meubels.
Derk van Tongeren | Maison de la Bonne Vie

Dit is Derk, onze interieurstylist

Mijn eerste ervaring als interieur stylist was al op mijn kamer bij mijn ouders thuis. Als tiener paste ik mijn kamer al meerdere keren aan met kleur en meubels die ik kreeg van vrienden en kennissen. Na mijn HEAO opleiding en een korte periode in de schoenen-inkoop startte ik mijn eerste interieur bedrijf samen met architect Bob Manders. De winkel en interieur projecten bestierde ik en Bob deed de interieur -en exterieur ontwerpen. Ik heb veel van hem geleerd. Na de scheiding heb ik mijn inkoopcarrière voortgezet.

Toch bleef de passie voor interieur en heb ik jaren later de passie weer opgepakt in ons eigen bedrijf MAISON de la Bonne Vie, een interieur bedrijf met een eigen Bed & Breakfast.

De afgelopen jaren heb ik vele grote en kleine projecten mogen begeleiden. Als specialist van Keijser&Co heb ik de mogelijkheid een heel huis te kunnen inrichten, van keukenontwerp en andere interieurbouw tot en met verlichting en vloerkleden. Daarnaast is een passende eetkamer of nieuwe bank in een bestaand interieur even goed een mooi project.

Voordelen van werken met een interieur stylist

  • Hij maakt een kleur- en materialenoverzicht
  • Past het advies aan op de ruimte(n), de lichtinval, akoestiek en lijnen in het huis etc.
  • Hij kan maatwerk uitwerken en realiseren
  • Hij brengt consistentie en bewaakt het gedurende het gehele proces
  • De ideeën zijn vaak waar je zelf niet zo snel aan denkt
  • Er volgt een duidelijke offerte die binnen het budget past

Kijkje in het assortiment van Keijser&Co

Hoe hebben andere mijn interieuradvies ervaren

Kees en Mieke
We zijn zeer tevreden over de service, we konden in de showroom écht alles bekijken. Onze Spoom bank en de tafels en eetkamer zijn precies geworden wat we wilden.
Maison de la Bonne Vie logo

Arie en Willy

Tijdens de eerste afspraak met Derk was er meteen een klik. We kwamen naar de meubelen kijken maar hij heeft onze maatwerk keuken en andere interieur ontwerpen toegevoegd en uitgevoerd waardoor we ons nieuwe huis écht op ons lijf geschreven is. Oplevering februari 2022.

Maison de la Bonne Vie logo

Dhr. en Mw. Sijben

Ondanks ons interieur een combinatie van antieke  meubels en Dutch design is heeft Derk ons fantastisch geadviseerd voor onze eetkamertafel en - fauteuils. We hadden nog een 3e afspraak nodig voor de stofkeuze en dat was geen enkel probleem.

Waarom ik al jaren lang samenwerk met Keijser&Co

Keijser&Co werd in 2005 opgericht en maatwerk is hun kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.


Waarom ik kies voor Keijser&Co:

  • De modulebanken series bieden eindeloze mogelijkheden
  • Alle gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit
  • Europese productie


Wanneer je meubels op maat wil laten maken, denken we graag met je mee in de opties die er zijn en het beste bij jouw stijl passen. Maatwerk is voor elk interieur. Zowel voor een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte.

We ontvangen je graag in de nieuwe Keijser&Co showroom in Grave

Ons interieuradvies bestaat uit deze 4 fasen

Fase 1: Kennismaking en inventarisatie

We stellen onszelf en ons bedrijf aan je voor om je een indruk te geven van wie we zijn en wat we doen en kunnen. We horen graag wat je plannen zijn en we inventariseren hoe we je project het beste kunnen aanpakken. Dit kan variëren van een leuk nieuw stoeltje op de slaapkamer tot en met een complete inrichting van een nieuw huis.

Fase 2: De afspraak

We spreken af in de nieuwe showroom van Keijser&Co om inspiratie op te doen en dit geeft de mogelijkheid alle producten uit de collectie in al z'n variaties te ervaren. Samen brengen we hier jouw meubels tot leven in de juiste materialen en kleuren. Je gaat naar huis met een advies en desgewenst een offerte.

Fase 3: Advies en offerte

Nadat we een afspraak hebben gehad in de showroom maken we een advies. Een advies varieert van een klein advies over bijvoorbeeld de stof of kleur van uw bank t/m een totaal advies van kleur en materiaal gebruik en inrichting van uw nieuwe huis. Vanzelfsprekend houden we steeds uw budget in de gaten en houden we u aangesloten over prijzen d.m.v. offerte of prijsinschattingen. bant.

Fase 4: Evaluatie en aanschaf

Zijn we d'r uit? Dan stellen we de optimale bestelling voor u samen wat betreft levertijd en prijs.
MAISON de la Bonne Vie Derk

Klaar voor een vrijblijvende afspraak?

Via onderstaande button kun je direct een afspraak inplannen met Derk van Tongeren, onze interieurstylist. Ook kun je alle beschikbare data voor de komende periode bekijken. Laat je vrijblijvend inspireren en ontvang een mooi en persoonlijk voorstel.